Privacy, Cookies & Spelregels

Algemene voorwaarden, cookies, privacy beleid en spelregels

Als ik op reis ga bereid ik mij voor en check de regels, do’s en don’ts en de gewoontes van het land, de plaats waar ik heen ga.

Ook voor het reizen met mij in het landschap van de ziel is het handig om een paar dingen van te voren te weten.

Privacy

Jouw persoonlijke gegevens zijn bij mij veilig: ze zijn alleen voor mij ter inzage en worden gebruikt voor de communicatie rondom mijn trajecten.

Er zijn 2 plekken waar jouw gegevens worden opgeslagen met ieder hun eigen beleid.
 1. Berichten-verzend-dienst
  Jij hebt mij op eigen initiatief en door middel van een dubbele bevestiging toestemming gegeven voor het opslaan van jouw naam en e-mailadres in mijn MailChimp account.
  Zodat jij
  • toegang krijgt tot door mij afgeschermde video’s en/of e-books,
  • blogartikelen per email ontvangt met af en toe een aanbod voor een workshop of een uitnodiging voor een expositie of waarin ik een schilderij in het zonnetje zet.In iedere communicatie via deze mail is afmelden steeds weer mogelijk.
   In mijn MailChimp account kan ik groepen aanmaken naar activiteit (als gevolg van jouw aanklikken of het downloaden van informatie). Op deze manier kan ik een deellijst maken, waarmee ik specifieke informatie aan jou kan sturen.Nadat jij via de schrijf-je-uit route je afmeldt, zijn jouw gegevens verder op geen enkele manier meer beschikbaar voor mij.
 2. Mijn adresboek
  Wanneer jij en ik per telefoon of email contact hebben gehad, komen jouw naam, emailadres en jouw telefoonnummer  in mijn Apple mail-adresboek terecht.Op schriftelijk verzoek van jou zal ik jouw persoonsgegevens verbeteren, aanvullen of verwijderen en dit weer schriftelijk terug aan jou melden.

Algemene voorwaarden en spelregels

 • De prijzen van de workshops zoals ze op de website vermeld staan, zijn incl 21% btw.
 • Als je na 1 dagdeel merkt dat een workshop niet is wat je had verwacht en je mij dit binnen 24 uur met een email bericht, krijg je jouw investering binnen 14 dagen teruggeboekt.
 • Na het bericht van jouw aanmelding binnen gekregen te hebben, reserveer ik de data voor jou.
 • Het bedrag voor de workshop die jij wilt volgen heb ik graag uiterlijk 14 dagen van te voren op mijn rekening staan. Ik kan me dan gaan voorbereiden, mijn voorraden op tijd aanvullen en heb dan mooi de tijd om mijn eigen werk tot (voorlopig) af te ronden en voor jou mijn atelier in gereedheid te brengen.
 • Je plaats is definitief na ontvangst van de betaling.
 • Als je tijdens een traject een keer onverwacht niet kunt en onze afspraak wilt wijzigen dan kan dat uiterlijk 48 uur van te voren en kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn in onze agenda’s om te verzetten.
 • Als het mij om wat voor redenen niet lukt onze afspraak na te komen dan meld ik dat 48 uur van te voren en zoeken we naar een nieuwe datum.
 • Mocht jij door je-weet-het-maar-nooit het hele traject willen annuleren dan kan dat tot 14 dagen van te voren zonder kosten. Binnen deze 14 dagen termijn krijg je van mij nog 50 % retour tot 7 dagen van te voren.

Verantwoordelijkheid

 • Zorg jij alsjeblieft voor kleren en schoenen die bespat en beklodderd mogen worden. Acrylverf krijg je niet uit je kleding.
 • Ik zorg ervoor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn en ik zorg ervoor dat er te drinken en te knabbelen is.
 • Ik ben geen coach of therapeut, ik kan je wel langs de klippen en kliffen van het schilderen van een landschap van de ziel loodsen en mijn levenservaring met je delen.
 • Ik reken erop dat jij je verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en welzijn op je neemt en voor alles wat je doet en inbrengt tijdens een traject.

Pas als je terugkijkt in je leven kan je de rode draad ontdekken en als je iets werkelijke gedaan hebt, weet je of het goed was. Zo verandert alleen blijven zitten nadenken de wereld niet en levert ook geen website op.

Mijn webdesigner en ik hebben met hart en ziel en grote zorgvuldigheid aan deze website gewerkt. Fouten maken is menselijk en perfect is de vijand van goed. Dus als je een hindernis, onvolkomenheid, onduidelijkheid of ergernis tegenkomt waarvoor ik nog geen oplossing heb gegeven, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, dan zoeken we samen naar een uitweg. Graag.

Vragen en klachten

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kan je contact opnemen met mij via e-mail contact@irkastachiw.nl of schriftelijk via Lavendelhof 11, 2991 HH Barendrecht, tav Irka Stachiw. Wanneer je niet tevreden bent over hoe ik omga met jouw privacy kan je natuurlijk ook contact opnemen met de privacy-autoriteit.

Ik reken ook hier op je gezonde verstand en welwillendheid.

Cookies

Ik eet zelf allergenen-vrij om mijn gezondheid te ondersteunen. Ook gewone suiker is er voor mij niet meer bij. Dat is een hard gelag voor een zoetekauw zoals ik en nu moet jij voor deze website wel dan niet akkoord gaan met mijn “cookies”.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine bestandjes die een website op je apparaat (pc, tablet of mobiele telefoon) zet om bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens je bezoek aan de website. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kan blijven op een website of dat je voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. Daarnaast houden ze bij het online winkelen je digitale winkelwagentje bij.

Mijn website maakt gebruik van cookies om het mogelijk te maken dat jij mijn blogs en trajecten via social media kan delen en om het voor mij mogelijk te maken dat ik het bezoek aan mijn website kan analyseren, zonder dat de gegevens te herleiden zijn tot jou of jouw pc.

Akkoord of niet

Wist je al dat je via jouw internetbrowser cookies kunt verwijderen en ook instellen of je cookies wilt accepteren? Hoe je dit kunt instellen kun je het beste via het help menu in je browser opzoeken.

De cookie melding op mijn website biedt je in ieder geval de mogelijkheid te kiezen tussen het gebruik van cookies op deze website wel te accepteren en niet te accepteren. Zonder mijn cookies mis je een aantal mogelijkheden op deze website.

Irka Stachiw
Mei 2018

Wijzigingen Privacyreglement

Ik kan dit reglement aanpassen. De nieuwste versie wordt daarom altijd op mijn website gepubliceerd en eventueel als link vanuit e-mails en nieuwsbrieven beschikbaar gesteld.