organiseren nieuwe atelier

Een oud en een nieuw atelier

Tja,

heb je eindelijk een prachtig atelier in een fantastische omgeving gevonden …. hoor je meteen al dat je voor het eind van het lopende jaar er weer uit moet.

Oude De Gruijterfabriek

De BIM en de gemeente Den Bosch gaan ook dit complex van de oude Gruijterfabriek renoveren. Ik vind het een goed idee en een mooi initiatief om prachtige en sfeervolle oude fabriekspanden op te knappen en weer een functie te geven.

Alleen heb ik dan even geen atelier meer.

Nieuwe ruimte

Dus naast schilderen en beeldhouwen en mijn open atelier organiseren ging ik ook alvast op zoek naar een nieuwe ruimte.

Oude GZG-terrein

Wat kwam het goed uit dat gemeente Den Bosch grootse plannen met het oude GZG-terrein heeft. Wat een geluk dat daar een aantal historische gebouwen moeten blijven staan en dat het nog wel een paar jaar duurt voordat alle plannen uit ontwikkeld zijn en de veranderingen daadwerkelijk gaan plaats vinden.

FMT

Het FMT heeft het beheer over al die tijdelijk leegstaande oude historistische gebouwen gekregen en bedacht dat daar kleine bedrijfjes, ateliers, culturele activiteiten en horeca de komende tijd onderdak moeten kunnen vinden.

Zo kom ik dus aan mijn nieuwe atelier in het oude Stergebouw en ben ik weer volop aan het werk.

van Oud

naar Nieuw

0 reacties

Plaats een Reactie

Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen in het landschap van de ziel.

Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden en de vereiste velden om jouw reactie te kunnen beantwoorden zijn gemarkeerd met *.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *